Izabrani sudionici "Radionice pripreme i provedbe participativnih kulturnih i umjetničkih programa u kontekstu institucija koje implementiraju model sudioničkog upravljanja"

Izabrani sudionici "Radionice pripreme i provedbe participativnih kulturnih i umjetničkih programa u kontekstu institucija koje implementiraju model sudioničkog upravljanja"

UP.04.2.1.04.0024 Svi za Pogon - Pogon za sve! Radionica pripreme i provedbe participativnih kulturnih i umjetničkih programa

 

ODLUKA 

o odabranim sudionicima/ama za sudjelovanje na radionicama pripreme i provedbe participativnih kulturnih i umjetničkih programa

Temeljem Poziva za prijavu na sudjelovanje na Radionici tehničke produkcije, zainteresirani pojedinci su se mogli prijaviti na radionice putem on-line formulara, u razdoblju od 16. srpnja do 16. rujna 2019. godine.

Nakon zaključenja prijava, sastavila se Komisija za odabir sudionika koju su sačinjavali predstavnici Pogona te predstavnici Saveza udruga Operacija grad. Zbog iznimno velikog interesa za sudjelovanjem na radionici i gotovo svim njenim modulima, Komisija je pregledavala prijave nekoliko puta, konzultirala se te utvrdila dva temeljna kriterija kojima se vodila:

  1. Motivacija pojedinaca i pojedinki koji se se prijavili
  2. Uravnoteženost organizacija u ime kojih su se pojedinci/pojedinke prijavljivali, tj,
    obraćanje pozornosti da na radionici ne sudjeluje nekoliko osoba iz iste organizacije.

Ukupno je bilo preko 70 važećih prijava. Komisija je odabrala 24 predstavnika/ce organizacija za sudjelovanje na radionici - na svim ili na pojedinim modulima, ovisno o zaprimljenim prijavama.

Ovim putem želimo zahvaliti svim prijavljenima te napomenuti kako Pogon i Savez udruga Operacija grad, zbog ovako velikog interesa za ovaj tip edukacije, rade na osiguravanju sredstava kako bi se radionica provela još jednom, naredne godine. Stoga vas pozivamo da pratite naše internetske i Facebook stranice te da se, u slučaju da ovaj put niste primljeni, prijavite opet, prilikom sljedećeg Poziva.

U ime Komisije za odabir,
Mirela Travar, predsjednica
Savez udruga Operacija grad

PRILOG:
1. Tablica s konačnom listom odabranih sudionika