Oprema

Pogon raspolaže opremom koja pokriva široki spektar produkcijskih zahtjeva. Oprema je namijenjena korištenju isključivo u prostorima Pogona. Sva oprema uredno je uskladištena, a dvorište se preuzima bez opreme postavljene u njemu. Opremu mogu koristiti isključivo iskusni tehničari. Prednost u korištenju opreme imaju programi u Velikoj dvorani.

Za detaljan popis opreme i specifikacije provjerite Tech Rider.

Konstrukcije

Za montažu opreme koju je potrebno postaviti na visinu, npr. rasvjeta ili projekcijska platnamože se koristiti aluminijske (truss) konstrukcije. Pogon ima 82 metra truss konstrukcija sa 6 kutnih elemenata za spajanje različitih oblika konstrukcije.

Rasvjeta

Pogon raspolaže kazališnom rasvjetom ekvivalentnom srednje velikom kazalištu, a koja se sastoji od 22 PC reflektora i 6 profilnih reflektora, uz dodatak 12 koncertnih PAR 64 reflektora, te light pultom i 32 kanalnim dimmerom za kontrolu rasvjetnih tijela. 

Razglas

Razglas kojim raspolaže Centar dostatan je za izvedbu predstava, konferencija i reprodukciju zvuka, međutim nije dostatan za veće i zahtjevnije gllazbene nastupe. Sastoji se od 4 aktivna zvučnika, jednog subwoofera te audio miksera sa popratnom kablažom. 

Video

2 projektora PANASONIC PT-D5700E, DLP, 6000 ANSI Lumena, za zahtjevne i veće projekcije te 1 Full HD projektor ACER P1510, 3500 ANSI Lumena, za manje projekcije.

Kazalište

Ostala kazališna oprema uključuje crne stolice ICE300 250 kom i pozornicu dimenzija 10 x 6 m

Za detaljan popis opreme i specifikacije provjerite Tech Rider.