Oprema

Pogon raspolaže opremom koja pokriva široki spektar produkcijskih zahtjeva. Oprema je namijenjena korištenju isključivo u prostorima Pogona. Sva oprema uredno je uskladištena, a dvorana se preuzima prazna, što prostor čini multifunkcionalnim i pruža veliku produkcijsku slobodu. Opremu mogu koristiti isključivo iskusni tehničari. Prednost u korištenju opreme imaju programi u Velikoj dvorani.

Za detaljan popis opreme i specifikacije provjerite Tech Rider.

Rasvjeta

Pogon raspolaže kazališnom rasvjetom ekvivalentnom srednje velikom kazalištu, a koja se sastoji od 22 PC reflektora i 6 profilnih reflektora, uz dodatak 12 koncertnih PAR 64 reflektora, te light pultom i 32 kanalnim dimmerom za kontrolu rasvjetnih tijela. 

Razglas

Razglas kojim raspolaže Centar dostatan je za izvedbu predstava, konferencija i reprodukciju zvuka, međutim nije dostatan za veće i zahtjevnije gllazbene nastupe. Sastoji se od 4 aktivna zvučnika, jednog subwoofera te audio miksera sa popratnom kablažom. 

Video

2 projektora PANASONIC PT-D5700E, DLP, 6000 ANSI Lumena, za zahtjevne i veće projekcije te 1 Full HD projektor ACER P1510, 3500 ANSI Lumena, za manje projekcije.

Kazalište

Ostala kazališna oprema uključuje crne stolice ICE300 250 kom i pozornicu dimenzija 10 x 6 m