Posebni uvjeti korištenja

Korištenje dvorane uključuje:

  • opisani prostor s opremom;
  • troškovi struje, vode, komunalija itd.;
  • troškovi čišćenja

POGON ne osigurava tehničku pomoć niti priprema dvoranu prema potrebama korisnika. U slučaju oštećenja prostora ili opreme nastalog krivnjom korisnika, korisnik se obavezuje nadoknaditi štetu za slučajeve ili u udjelu kojem ona nije pokrivena osiguranjem.
Svaki korisnik je dužan vratiti dvoranu u nađeno stanje nakon završetka programa i pridržavati se kućnog reda.

Korištenje dvorane, odnosno usluge realizacije programa se ne naplaćuju.

Kada je moguće zatražiti rezervaciju prostora?

Zahtjev za rezervaciju prostora za sve tipove programa u Pogonu Mislavova poželjno je poslati što ranije. Pogon će rezervaciju potvrditi najranije 18 mjeseci prije početka realizacije programa, a najkasnije 2 radna dana nakon zaprimanja zahtjeva.

Uskraćivanje mogućnosti korištenja

U slučajevima otkazivanja termina koji je već potvrđen i/ili ugovoren (osim u slučaju više sile, tj. osim u slučaju nastupa objektivnih okolnosti na koje se ne može utjecati) te u slučajevima grubog kršenja ugovornih obaveza, Pogon zadržava pravo uskraćivanja mogućnosti daljnjeg korištenja prostora na rok od najdulje godinu dana, o čemu odlučuje ravnatelj prema preporukama Programskog savjeta.

Imaš pitanje?

Za sva pitanja i nedoumice glede korištenja Konferencijske dvorane javi se voditeljici Mislavove Matei Munitić Mihovilović na matea.mm@pogon.hr ili 091 468 2464.